Tórshavnar kommuna
Umsóknarfreist
mánadagur 10. apríl 2023
Arbeiðsstaður
Tórshavn
Spurningar til starvið
Marjun Poulsen
Yrkisligur dygdarmennari
224135
marjunp@torshavn.fo Søk starvið
Lurta

Sygeplejersker/sosu-assistenter til sommerjob i naturskønne omgivelser på Færøerne

Er du sygeplejerske eller sosu-assistent, og har du lyst til at bruge dine færdigheder i naturskønne omgivelser?

I Thorshavns kommune søger vi sygeplejersker / sosu-assistenter til vore plejecentre og døgnrehabilitering, samt sosu-assistenter til hjemmeplejen, i sommerperioden 1. juni til 31. august 2023.


Om jobbet

Der er 8 plejecentre i kommunen, som alle er centralt beliggende i hovedstaden. Centrene er forskellige, både hvad angår størrelse og funktion, her er både mindre bofællesskaber med 7 borgere og plejecentre med op til 64 borgere. Der er særskilte demensafsnit og afsnit til ældre med behov for pleje. Dertil har vi et rehabiliterings- og aflastningscenter med 27 pladser, foruden en velfungerende hjemmepleje, som dækker hele kommunen og tilhørende bygder. Hvis du ønsker at arbejde i hjemmeplejen, er det nødvendigt med kørekort.

Vi forventer, at du har godt overblik, og at du brænder for at bruge dine faglige kompetencer, således at vore ældre borgere får en værdig pleje og omsorg af høj kvalitet. Du kommer til at indgå i et team, der består af sygeplejersker, sosu-hjælpere og -assistenter og ufaglærte, som alle refererer til afdelingssygeplejersken. Vi vil gøre vores til, at du kommer til at trives i Thorshavn. Vi kan tilbyde en god arbejdsplads, med engagerede kollegaer – sproget er ikke nogen hindring. Og så kan vi være behjælpelige med indkvartering i et bofællesskab sammen med andre kollegaer, imod betaling.

Lønnen fastsættes i henhold til overenskomst mellem KAF og Felagið Føroyskir Sjúkrarøktarfrøðingar / Heilsurøktarfelagið.


Kontakt og ansøgning

Du kan læse mere om hjemmeplejen, rehabiliteringscenteret Urd og plejecentrene her: Hjálp í gerandisdegnum / hjælp i hverdagen

Hvis du ønsker yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte faglige udviklingskoordinator Marjun Poulsen, mail marjunp@torshavn.fo eller ved at ringe til Sundhedshuset »Heilsuhúsið« telefon +298 30 20 00

Du søger via knappen »Søk starvið« i venstre spalte.

Ansøgningsfristen er 10. april 2023.


--------------------------------------


Om Thorshavn

Thorshavns Kommune er Færøernes hovedstadskommune med knapt 22.000 indbyggere. Thorshavn ligger i naturskønne omgivelser omkranset af fjorde, fjelde og landsbyer. 

I hovedstaden har vi et rigt kulturliv med caféer, musik, gode restauranter, udstillinger og masser af aktivitetstilbud. Så der er rig mulighed for at opleve en anden kultur, spise udsøgt mad, besøge gamle landsbyer, gå ture i fjældene og møde nye mennesker.

Vil du vide mere om Thorshavn og Færøerne, kan du finde mere information på følgende hjemmesider:

Visit Torshavn: visittorshavn.fo

Visit Faroe Islands: visitfaroeislands.com